Moderna och yteffektiva hyreslägenheter

I direkt närhet till Arlöv Centrum samt nära Burlöv Center uppföras totalt 275 moderna och yteffektiva hyreslägenheter. I närheten av området erbjuds ett brett utbud av service och handel, här hittar man både matbutiker, vårdcentral och gym. Burlövs kommun, som är grannkommun till Malmö, erbjuder goda kommunikationer med direkta förbindelser med såväl tåg och bil som cykel in till centrala Malmö.

Projektet är ritat av Arkitektlaget i Skåne och består av fem byggnader i vit puts med en varierande sockel i rött tegel och balkonger samt stora grönområden för socialt umgänge. Lägenheterna varierar i storlek, de minsta lägenheterna om ett rum och kök är ca 29 kvm stora och de största om fyra rum och kök är cirka 85 kvm. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare, alternativ kombimaskin och köken är utrustade med diskmaskin. På Fasanens parkering har vi laddplatser för dig som har elbil.

De 275 lägenheterna hyrs ut i tre etapper. Samtliga lägenheter i etapp 1 och 2 är uthyrda. I etapp 3 pågår uthyrning med inflyttning den 1 april 2020. Nu har du även möjlighet att komma på visning i vår referenslägenhet i etapp 3, se lite längre ner för närmare information.

Etapp 3 – uthyrning pågår

Se lediga lägenheter här, välj ort ”Arlöv-Burlöv”.