Moderna och yteffektiva hyreslägenheter

I direkt närhet till Arlöv Centrum samt nära Burlöv Center kommer det att uppföras totalt 275 moderna och yteffektiva hyreslägenheter. I närheten av området erbjuds ett brett utbud av service och handel, här hittar man både matbutiker, vårdcentral och gym. Burlövs kommun, som är grannkommun till Malmö, erbjuder goda kommunikationer med direkta förbindelser med såväl tåg och bil som cykel in till centrala Malmö.

Projektet är ritat av Arkitektlaget i Skåne och kommer att bestå av fem byggnader i vit puts med en varierande sockel i rött tegel och balkonger samt stora grönområden för socialt umgänge. Lägenheterna varierar i storlek, de minsta lägenheterna om ett rum och kök är ca 29 kvm stora och de största om fyra rum och kök är cirka 78 kvm. Samtliga lägenheter kommer att ha egen tvättmaskin och torktumlare, alternativ kombimaskin och köken kommer att vara utrustade med diskmaskin.

De 275 lägenheterna hyrs ut i tre etapper. Den första etappen, med ca 30 lägenheter släpps för uthyrning under april med inflyttning under september. Etapp 2 släpps för uthyrning under sensommaren, ca 150 lägenheter med inflyttning under december och den sista etappen med resterande lägenheter släpps för inflyttning under april/maj 2020.

Intresserad? Välkommen att registrera dig!
Efter din registrering går du längst ner på sidan under ”Tillgängliga etapper” och väjer ”Etapp” och ”Nyproduktion Fasanen Arlöv-Burlöv”.

Redan registrerad? Logga in och gå in på ”Intresseanmälan lägenheter”. Längs ner på sidan ser du ”Tillgängliga etapper” där under väljer du ”Etapper” och ” Nyproduktion Fasanen Arlöv-Burlöv”.