Om oss

Kort om Heimstaden

Heimstaden är ett av Nordens största bostadsfastighetsbolag. Vår affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta fastigheter i Sverige, Danmark, Norge, Tjeckien, Nederländerna och Tyskland.

Heimstaden har på drygt tio år gått från att vara en relativt liten aktör på den svenska bostadsmarknaden till att bli en av Europas största aktörer. För oss är det viktigt att ha en stark lokal närvaro och har alltid egen personal på orten så att våra hyresgäster lätt kan komma i kontakt med oss. Heimstaden grundades 1998 och förvärvades av Fredensborg AS under 2005.

Vi är värderingsstyrda

Genom vårt arbetssätt, vilka reflekterar våra värderingar, skapar vi värden – med början inifrån vårt företag och våra medarbetare – ut till samhället i stort.

Våra värderingar fångar vår absoluta själ och talar om vad vi står för nu och i framtiden. Heimstadens hållbarhetsstrategi togs fram under 2019. Under 2020 kommer vi att revidera några av målen samt formulera differentierade klimatmål utifrån förutsättningarna på våra olika marknader. Hållbarhetsstrategi Heimstaden eller på engelska Heimstaden Sustainability strategy

Tid för dig

Våra lägenheter är världens mittpunkt – för dom som bor där. Därför börjar allt hos Heimstaden hos våra medarbetare. På så sätt är vårt förhållningssätt till vår vision – att förenkla och förgylla livet genom omtänksamma boenden – något som kommer naturligt för oss.

Du får tid för det viktiga i livet. Eftersom vi har tid för dig.