Umeå - Carlshem

Gnejsen

I populära Carlshem strax utanför Umeå skapar vi ett nyproducerat Trygghetsboende för dig över 65 år. Totalt 152 moderna hyreslägenheter med inglasade balkonger och bekväma detaljer. Här skapar vi också möjligheter till ett aktivt liv med gym, bastu, gemensam matsal och mycket mer.

Trygghetsboende - nyproduktion
Storlek:
1-3 RoK
Lägenheter:
152 hyresrätter
Tillgänglig:
Preliminär inflyttningstart april 2022

Nyproducerat Trygghetsboende

I Carlshem strax ovanför Carlskyrka skapar vi ett nytt bostadskvarter i form av ett uppskattat Trygghetsboende för dig över 65 år. Här planerar vi för 152 hyreslägenheter uppdelade på två högre hus med gemensamma lokaler i bottenplan, som på ett trivsamt sätt binder ihop husen.

Här bor du tryggt och hemtrevligt med all tänkbar bekvämlighet och aktiviteter för ett rikt socialt liv.

Ett trivsamt alternativ för dig över 65 år

Är du eller någon i ditt hushåll fyllda 65 år har du möjlighet att registrera dig för ett Trygghetsboende hos Heimstaden. För att ta del av detta fina boendealternativ krävs inget biståndsbeslut. Här vill vi uppmuntra till ett tryggt boende med hög trivsel och samvaro. Självklart är bostäderna och de gemensamma utrymmen utformade med god tillgänglighet och gör det möjligt att bo kvar även om du skulle behöva hjälpmedel för förflyttning.

Uthyrningen påbörjas preliminärt i Oktober 2021, så registera ditt intresse idag, för att få ett nyhetsbrev med mer information om projektet samt när uthyrningen startar. Inför uthyrningen presenteras även hyresnivåerna. Planerad inflyttningstart sker preliminärt i April 2022.

Ljusa lägenheter med inglasade balkonger

Gnejsens hyreslägenheter får en hög standard i materialval och bekvämligheter som sätter guldkant på vardagen. De yteffektiva bostäderna om 1 – 3 RoK i 35 – 68 kvm har planerats noggrant med fokus på detaljer.

I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv och hatthylla samt skjutdörrsgarderob för ytterkläder och städutrustning. Det helkaklade badrummet har komfortvärme i golvet som du kommer uppskatta under kalla vintermorgnar. Vi har också utrustat badrummet med elektrisk handukstork och duschvägg i glas samt kommod under handfatet för praktisk förvaring. Ytterligare förvaring finns i de vita väggskåpen som sitter ovanför den funktionella bänkskivan i laminat som ger plats för att vika tvätt. I badrummet ingår tvättmaskin och torktumlare från Electrolux som gör det enkelt att tvätta vid den tidpunkt som passar dig. En extra detalj är att belysningen i badrummet är närvarostyrd vilket innebär att belysningen är på så länge du är i rummet och släcks en stund efter du gått ut. Bekvämt och enkelt eller hur?

I Köket finns gott om plats med fräscha vita bänkskåp och väggskåp som byggs med takanslutning vilket förenklar städning. Bänkskivan är i tålig högtryckslaminat för dagliga köksbestyr. Kvalitetsvitvarorna är från Electrolux och byggs in för att skapa en enhetlighet. Här lagar du mat på en inbyggd induktionshäll, bakar eller värmer din mat i en varmluftsugn! Vi har också byggt in en mikrovågsugn för snabb uppvärmning av din gröt eller annan mat. I 1 – 2 RoK finns en kombinerad kyl/frys och i 3 RoK finns två skåp för kyl/frys. Köket öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet, där vi förberett med bredbands TV Viasat mellanpaketet som innehåller bland annat SVT 1 & 2 samt TV 4 och 46 andra kanaler med nyheter, film, serier och underhållning.

Alla lägenheter har generösa inglasade balkonger som förlänger möjligheten att njuta av sena sommarkvällar eller tidiga vårmorgnar. Här får du plats med att möblera eller om du vill skapa plats för din hemmaodling.

I Lägenheterna med 2 – 3 RoK är sovrummet generöst med en hel vägg av skjutdörrsgarderober för förvaring av kläder och annat. I 1 RoK lägenheten består sovdelen av en mysig alkov med en garderob. Alla hyresrätter får även ett rymligt förrådsutrymme placerat i källaren eller på våningsplanet.

Övriga materialval i lägenheten ger plats för dig och din personliga stil, med ljusa väggar och ett vackert enstavs ekgolv. Andra detaljer är persienner mellan fönstren för enkel mörkläggning, brandvarnare med centralstyrning, vilket skapar extra trygghet om olyckan är framme. Ytterligare säkerhet skapas med hjälp av att alla hyreslägenheter i Gnejsen får digitala lås med digitala nycklar som också används för att boka gemensamma utrymmen såsom Bastun och relaxen osv. Nycklarna fungerar även vid eventuellt strömavbrott och om man tappar sin nyckel meddelar man sin förvaltare så kan de spärra nyckeln digitalt och skapa en ny till dig. Vi vill att du som bor i Heimstadens fastigheter ska känna dig trygg och att det ska vara bekvämt och enkelt om du behöver hjälp från oss.

Ett boende för ett rikt och aktivt liv

Gnejsen består av två huskroppar som sammanbinds av en gemensamhetsbyggnad där vi samlat de allmänna utrymmena. Det är i denna del som entrén till båda byggnaderna ligger, det är också här du hämtar din post. Vid postfacken finns också ett kylrum om du beställer matkassar för hemleverans. I gemensamhetsbyggnaden finns också generösa utrymmen för att samlas med besökande vänner, familj eller grannar. Det finns sittplatser runt bord för fika eller en matbit, eller mjukare soffor och fåtöljer. I aktivitetsrummet kan man utmana sin granne på ett parti biljard eller kortspel. Här finns också ett litet pentry om man vill ordna lättare förfriskningar.

Vi har förberett fastigheten genom att skapa ett mottagningskök där man kan ta emot och varmhålla mat och i anslutning till denna en trevlig matsal där det finns möjlighet att sitta utomhus under sköna sommardagar om man vill. I souterrängplanet en trappa ned från entrén finns ett gym med olika redskap. I fastigheten finns också en gemensam bastu, med både torrbastu och ångbastu samt relaxrum med ett pentry och inglasad balkong samt omklädningsrum och duschar. För besökande har man möjlighet som boende att nyttja en gästlägenhet, med säng och vardagsrumsdel, samt minikyl och vattenkokare. Gästlägenheten får eget badrum med dusch och toalett. Både bastu och gästlägenhet kommer att kunna bokas enkelt via det digitala låssystemet.

Utomhus skapas fina gångstråk och sittplatser runt fastigheten för sköna promenader. Det kommer också att finnas en boulebana, möjlighet till utomhusträning samt odlingslådor för dig som tycker om att odla grönsaker eller plantera blommor. För att säkra våren och sommarens grillmiddagar så har vi skapat en generös grillplats med bord och bänkar för fest eller vardag.

Bil, Cykel eller Permobil?

Som boende i trygghetsboendet Gnejsen har du möjlighet att hyra en av de 97 parkeringsplatser med motorvärmare som finns tillgängliga. 57av dessa ligger i kallgaraget i två våningar som också utrustats med några laddstolpar för elbil. Det finns gott om cykelparkeringar runt entrén och garaget samt ett rum i fastigheten där vi har skapat plats för möjligheten att ladda 8 st permobilar. Det finns också besöksparkering samt HP platser strax utanför entrén till fastigheten.

Föredrar du att åka kollektivt? Närmaste busshållplats för buss nr 9 heter kvartsgatan och ligger strax nedanför fastigheten. Busslinjen 9 tar dig till universitetssjukhuset på ca 11 minuter och ner till centrum på ca 30 minuter.

Intresserad? Välkommen att registrera dig. Redan registrerad? Logga in och gå in på ”Intresseanmälan lägenheter”. Längs ner på sidan ser du ”Tillgängliga etapper” där under väljer du ”Etapper” och ”Trygghetsboende Gnejsen – Umeå”.

Observera att bilderna är illustrationer och ändringar kan förekomma. 

 

Lediga lägenheter

Student
Visas nu

Växjö - Teleborg / Växjö

Stallvägen 11

 • Rum: 1
 • Storlek: 40.00 kvm
 • Tillgänglig: Nu
 • 7 335 kr / månad
Student
Visas nu

Linköping - Ryd / Linköping

Ryds Allé 5.302

 • Rum: 2
 • Storlek: 40.00 kvm
 • Tillgänglig: 17 maj, 2021
 • 7 780 kr / månad
Student
Visas nu

Helsingborg - Söder / Helsingborg

Håkan Lundbergs gata 24

 • Rum: 2
 • Storlek: 40.00 kvm
 • Tillgänglig: 1 juli, 2021
 • 7 552 kr / månad

Nyproduktion

Stockholm - Sundbyberg/Ursvik

Brygghuset

 • Hyresrätter - Nyproduktion
 • Storlek: 1-4 RoK, prel 25-90 kvm
 • Lägenheter: 380 hyresrätter & lokaler
 • Tillgänglig: Våren 2023
 • I hjärtat av populära Ursvik i Sundbyberg, bygger vi stilrena och kvadratsmarta hyreslägenheter i olika storlekar. Du bor ett stenkast från Ursviks Torg och den nya stationen för Tvärbanan som beräknas vara färdig 2022.  

Stockholm - Spånga

Ferdinand

 • Hyresrätter - Nyproduktion
 • Storlek: 1-4 RoK, 30-102 kvm
 • Lägenheter: 130 hyresrätter
 • Tillgänglig: Våren 2024
 • Längs med Bromstensvägen i Spånga bygger vi ett spännande kvarter med bostäder, vårdboende och en Coopbutik. Husen skapar en härlig dynamik med sina höjdskillnader, gröna sedumtak och insynsskyddad innergård. Här bor du med kort promenadavstånd till pendeltåg och i närheten av nya Bromstensstaden.

Linköping - Vallastaden

Iterationen

 • Hyresrätter - nyproduktion
 • Storlek: 1-4 RoK, 34-95 kvm
 • Lägenheter: 119 hyresrätter
 • Tillgänglig: Planerad inflyttning i slutet av 2023
 • I kvarteret Iterationen, Vallastaden i Linköping uppför vi 119 hyresrätter. Vi erbjuder moderna och varierande bostäder om 1-4 RoK, 34-95 kvm. I kvarteret uppför vi även två lokaler om 40 kvm och 47 kvm. Byggstart våren 2021 med planerad inflyttning i slutet av 2023.