Emma, Technical Coordinator

Heimstaden har förvaltat bostäder i 26 år och vi skulle inte vara där vi är idag utan duktiga medarbetare. En viktig ingrediens för att attrahera och behålla medarbetare är att erbjuda en dynamisk och utvecklande arbetsplats.

Emma är en av många medarbetare som gjort en resa hos oss. Hon började som bostadsuthyrare men jobbar idag som Technical Coordinator. En spindel i nätet-roll som stöttar förvaltningen på många olika sätt.

– Innan jag började på Heimstaden arbetade jag som fastighetsmäklare och hamnade här efter att en vän rekommenderat bolaget. När jag sökte tjänsten var det väldigt viktigt för mig med bra ledarskap och kollegor, och det har jag fått.

Vad tycker du om din nya roll?

– Jag trivs jättebra i min nya roll! Teamet samarbetar mycket och jag trivs i det öppna klimat vi har. Det bästa med min nya roll är variationen på arbetsuppgifter. Jag gillar verkligen variationen mellan hyresgästkontakt – logistik – service, det upplägget passar mig bra.

Hur skulle du beskriva Heimstaden som arbetsplats?

– Du blir du sedd och tagen på allvar, både av chefer och kollegor. Arbetsplatsen präglas av en omtänksam kultur där man hjälper varandra och delar med sig av sina erfarenheter. Eftersom Heimstaden är ett så stort bolag kommer man i kontakt med många olika roller och avdelningar. Det gör ju att du som anställd exponeras för många intryck och det tycker jag är positivt.

En man i mörkt skägg och en kvinna med kort lockigt hår och glasögon står vid ett bord och tittar på färgprover och ritningar.

Karriärmöjligheter på Heimstaden

Hos oss finns många yrkesroller representerade, bland annat Fastighetsskötare, Uthyrare, Projektledare, Kundservicemedarbetare, Förvaltare, Ekonomier och Jurister.

Hitta ditt nya drömjobb här!