heimstaden_hyresratt_soderbymalm_nyproduktion_stockholm
Stockholm - Haninge

Söderbymalm

Takaisin projekteihin

I expansiva skärgårdskommunen Haninge cirka 30 minuter utanför Stockholm uppför vi 346 hemtrevliga lägenheter i 1- 5 RoK om ca 22- 105kvm.
Bostäderna är uppdelade i två kvarter med välplanerade innergårdar och möjlighet att hyra parkeringsplats i varmgarage. Inflyttningsstart från hösten 2023.

Hyresrätter - nyproduktion

Huoneet: 1-5 RoK, 22 - 105 kvm
Units: 346
Move in start: Preliminär inflyttning från hösten 2023

Vi skapar plats för dig!

Strax utanför Haninge centrum med endast några minuters cykelväg till Handens pendeltågsstation skapar vi två kvarter med 5 huskroppar om 7-8 våningar. De olika huskropparna ger variation med fasader antingen i vackert tegel eller naturligt trä i varma beige toner som ger en harmonisk känsla och knyter an till naturen i området. Taken får Solceller som omvandlar solensstrålar till energi som kan nyttjas i husets drift.

Hyresrätterna har en god standard i materialval och vi skapar extra guldkant på din vardag genom att erbjuda moderna kök med bland annat mikrovågsugn, diskmaskin och funktionella arbetsytor. I de helkaklade badrummen installerar vi din egna tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, så att du kan tvätta när det passar dig. För den som önskar kommer det också finnas möjlighet att boka tvättstuga som ligger i kvarteren. De flesta hyreslägenheter får balkong eller uteplats, några med fransk balkong.  Som boende har du tillgång till ett källarförråd eller vindsförråd och under mark kan vi erbjuda möjligheten att hyra en parkeringsplats i varmgarage där vi också installerar några laddstolpar för elbil.

I båda kvarteren omfamnar huskropparna välplanerade innergårdar med lekytor, mötesplatser och växthus för planteringar. Här finns också gott om cykelplatser för enkel åtkomst när du cyklar till stationen eller väljer att ta en tur i kommunens skärgårdsmiljö.

Vi skapar plats för valfrihet

I dessa kvarter bygger vi främst 1- 2 RoK som erbjuds i både mindre och större varianter.  Det innebär att när uthyrning startar kommer du kunna anmäla intresse för den lägenhet som passar din livsstil och plånbok bäst. 1 RoK kommer att finnas från ca 22kvm till ca 33 kvm och 2 RoK kommer att finnas från ca 32 – 55 kvm. Vi erbjuder också ett mindre antal 3 – 4 Rok och en 5 RoK.

Uthyrningsstart och hyresnivåer

För att vara först med den senaste informationen om hyreslägenheterna så rekommenderar vi att du registrerar ditt intresse för projektet nyproduktion Söderbymalm – Haninge Stockholm. Vi uppdaterar hemsidan och skickar nyhetsbrev så snart vi har relevanta nyheter att informera om. Lägenheterna förmedlas endast via Heimstaden, så registrera ditt intresse idag för en möjlighet till bostad här.

Uthyrningen av hyresrätterna kommer att påbörjas cirka sex månader innan inflyttning. Vid uthyrningsstart presenteras hyresnivåer samt att du kommer kunna lämna intresse för specifika lägenheter. Uthyrningen kommer att ske etappvis och urvalet baseras enligt vår uthyrningspolicy. Varm och kallvatten mäts och debiteras separat per lägenhet vilket gör att du själv kan påverka delar av din månadshyra. Läs mer här.

Miljöbyggnad Silver för ett hållbart boende

För Heimstaden är det viktigt att du som bor i en hyresrätt hos oss ska trivas, känna dig trygg och säker.  Våra bostäder ska också vara hållbara över tid med hänsyn till miljön. I kvarter Söderbymalm bygger vi enligt Miljöbyggnad Silver. Det innebär att innemiljön i din bostad behöver uppfylla olika kriterier, såsom ventilation, värme, dagsljus med mera.  Fastigheterna byggs med väl valda material som är goda för miljön och dig som boende. Energiförbrukningen i fastigheten som helhet är också av betydelse för att uppnå Miljöbyggnad silver. Miljöcertifiering av en byggnad innebär att miljöarbetet och byggnadens miljöprestanda granskas av tredje part. Systemet ägs och utvecklas av Sveriges största organisation för hållbart samhällsbyggande, Sweden Green Building Council, som även genomför certifieringarna.

Läs mer om Sweden Green Building Council här.

Här skapas plats för fritid och friluftsliv

Med en promenad eller kortare cykeltur tar du dig enkelt till Haninge centrum och alla dess olika butiker, restauranger och service samt Handens pendeltågsstation som tar dig till Stockholm C på ca 25 minuter.

Strax intill Söderbymalms projektet ligger Rudans naturreservat som bjuder på stora gräsytor, lekplats, utegym, frisbeegolf, bad och fiskevatten. Det finns också särskilda spår för mountainbike. På vintrarna finns preparerade skidspår och även en konstfrusen skidslinga. På Övre Rudasjön plogas skridskobana. I kommunen ligger också populära skärgårdsöar såsom Dalarö och Utö för den som uppskattar närhet till kusten.

Bo bekvämt och enkelt hos Heimstaden

Lokal närvaro är viktig för oss därför har vi egen personal på orten. Vi vill göra det så bekvämt som möjligt för dig när du flyttar in i din bostad därför erbjuder vi Heimservice till alla våra boende. Vi vill helt enkelt förgylla och förenkla vardagen för våra boenden.

Vi på Heimstaden har beslutat att våra nyproducerade boenden ska vara helt rökfria. Rökförbudet gäller i och utanför hela fastigheten och dess närområde. Med omtanke för alla våra hyresgäster och allas hälsa vill vi bidra till bättre trivsel och boendemiljö.

Är du intresserad av projektet?

Välkommen att registrera dig! Efter din registrering går du längst ner på sidan under ”Tillgängliga etapper” och väljer ”Etapp” och ”Nyproduktion Söderbymalm – Haninge – Stockholm”.

Redan registrerad? Logga in och gå in på ”Intresseanmälan lägenheter”. Längst ner på sidan ser du ”Tillgängliga etapper” där under väljer du ”Etapper” och ”Nyproduktion Söderbymalm – Haninge – Stockholm”.

Vi uppdaterar hemsidan och skickar nyhetsbrev så snart vi har relevanta nyheter att informera om.

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map