Vi har något för dig! Och alla andra.

Vi finns på över 20 orter i Sverige och i Köpenhamn. Hos oss hittar du lägenheter från de flesta epoker i vår historia. Från sekelskifteslägenheter med stuckaturer och högt till tak, via de praktiska funkislägenheterna, till nybyggda, ljusa lägenheter.

En del av våra fastigheter har egna varumärken och skiljer sig på olika sätt från vår övriga fastighetsportfölj. Här nedan kan du läsa mer om några av dem:

Havneholmen
Havneholmen är ett unikt boende precis vid vattnet i Köpenhamn. Här bor man både nära Köpenhamns centrum och hamnen. Området består av lägenheter med materialval i hög kvalitet och panoramafönster från golv till tak. Alla lägenheter har minst en uteplats. Läs mer på havneholmen.dk

Yllefabriken
Yllefabriken är ett område som växer fram alldeles intill Strömmen i Norrköping. I Nyborgs anrika och pampiga textilfabrik tar vi tillvara på all den känsla som sitter i väggarna när vi skapar utrymme för ett modernt och hållbart boende. Här uppför vi både bostadsrätter och hyresrätter där den invändiga rymden, det historiska arvet och den urbana miljön förenas till ett boende med unika möjligheter. Läs mer på yllefabriken.se.

Wachtmeistergallerian
Wachtmeistergallerian ligger mitt i centrala Karlskrona, på Trossö, och är en galleria med butiker inom de flesta segmenten. Förutom shopping finns här matställen och i gallerian anordnas kontinuerligt olika event. Läs mer på wachtmeistergalleria.se.

Culture Casbah
Culture Casbah är ett stadsutveklingsprojekt med målet att utveckla och vitalisera området Rosengård till en trygg, eftertraktad och central del av Malmö. Heimstaden har tillsammans med Balder, MKB och Victoria Park förvärvat bostadsbeståndet. Som en del av projektet planeras ett 22 våningar högt torn. Tornet och övriga nya bostadshus ska tillsammans innehålla cirka 200 nya bostäder och 30 lokaler. Det gemensamma nybildade bolaget Rosengård Fastighets AB ska förverkliga Culture Casbah.