Planerade projekt



Horsens Danmark Heimstaden
Havenhusene, Horsens hamn

I en av Danmarks mest expansiva kommuner, Horsens, kommer det att uppföras totalt 94 lägenheter på en total yta av 10 300 kvm samt ett underjordiskt garage med 94 platser. Fastigheten är planerad att vara färdigställd för inflyttning under Q1. 2020.



Luleå, Bärmesen, nyproduktion, bostadsrätter, radhus
Kv. Bärmesen, Luleå

I kvarteret Bärmesen, Kronandalen erbjuder vi ett boende där hög kvalitet och god gestaltning får en självklar plats i ditt nya hem. 85 unika centrumnära bostadsrätter planeras i en grön och lummig naturstad. Säljstart är planerad till början av 2018. Läs mer och anmäl intresse här.




Ladugårdsängen, Örebro
Med 2 km från stadskärnan och en omgivning med ett rikt utbud av natur- och rekreationsområden, får du ett boende som slår det mesta. Här planeras 66 bostadsrätter. Planerad säljstart våren 2018. Läs mer och anmäl intresse här.



Inre hamnen, Norrköping
Inre hamnen är ett stadsutvecklingsprojekt i flera etapper. Syftet med omvandlingen är att göra om Norrköpings gamla hamn till en attraktiv och hållbar stadsmiljö med fin arkitektur och närhet till vatten. Den första etappen som ska ge plats för omkring 800 bostäder. 2019/2020 kommer de första bostäderna att börja byggas.  Läs mer och anmäl intresse här.



Yllefabriken, Norrköping

Yllefabriken har ett fantastiskt läge precis intill Strömmen, Industrilandskapet, universitetet och centrala Norrköping. Omsorgsfullt tar vi nu tillvara på all den känsla som sitter i väggarna när vi skapar utrymme för en modern, hållbar livsstil som bygger på lika delar kvalitet och kreativitet. Som en del av projektet planeras nu etapp 2.



Culture Casbah, Malmö

Culture Casbah är ett stadsutveklingsprojekt med målet att utveckla och vitalisera området Rosengård till en trygg, eftertraktad och central del av Malmö. Heimstaden har tillsammans med Balder, MKB och Victoria Park förvärvat bostadsbeståndet. Som en del av projektet planeras ett 22 våningar högt torn. Läs mer på Culture Casbah.


Tillbaka till Nyproduktion