Heimstaden rekryterar Helge Krogsböl som Chief Operations Officer

Heimstaden har rekryterat Helge Krogsböl som Chief Operations Officer. Helge Krogsböl kommer att ansvara för Heimstadens skandinaviska förvaltningsorganisation med fokus på tillväxt och kundupplevelse. Helge beräknas tillträda under augusti och ingå i Heimstadens koncernledning.

Helge har närmare 30 års erfarenhet från att starta och driva hotell internationellt och kommer närmast från en roll som Senior Vice President hos Pandox där han haft operativt ansvar för den egendrivna verksamheten i Norden, Tyskland och UK parallellt med att ha ett affärsansvar för de leasade innehaven i Danmark.

- Det är spännande att ansluta sig till Heimstaden i ett sådant viktigt skede. Heimstaden har en bra strategi på plats och jag ser fram emot att bidra till tillväxten genom att leverera hög kvalitet baserad på kundupplevelse och med fokus på effektivt genomförande och förbättrad lönsamhet, säger Helge Krogsböl.

- Vi är mycket glada över att få välkomna Helge till oss där vi ser han kan tillföra mycket spännande kompetens från sina år i olika ledarbefattningar inom hotellbranschen, i Skandinavien och internationellt, säger Patrik Hall, vd Heimstaden.