Heimstaden rekryterar kommunikationschef

Malmö, 2015-12-09; Heimstaden AB förstärker sin organisation och rekryterar Karmen Mandic som kommunikationschef. Karmen Mandic kommer att ansvara för att bygga upp en stark varumärkes- och kommunikationsplattform för koncernens varumärken.

Karmen Mandic kommer närmast från rollen som marknads- och kommunikationschef på OctoFrost Group och har över 15 års internationell erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Hon har tidigare arbetat som chef för varumärkeslicensiering på Sony Mobile Communications samt som marknadschef på Western Union.

”Vi har expanderat kraftigt de senaste åren och har även börjat investera på marknader utanför Sverige. För att bygga vidare och stärka vår värdedrivna organisation kommer Karmens erfarenhet av varumärkesbyggande och marknadskommunikation att vara en viktig del i vidareutvecklingen av bolagets interaktion med våra kunder och marknaden”, säger Patrik Hall, VD Heimstaden.

”Jag är glad över möjligheten att vara med på Heimstadens spännande tillväxtresa och sätta ett tydligare avtryck av bolaget som en ansvarstagande långsiktig aktör på marknaden. Heimstaden som fastighetsbolag är speciellt intressant då de arbetar med hela värdekedjan, från etablering och utveckling till förvaltning”, säger Karmen Mandic.

Karmen Mandic tillträdde sin roll den 1 december 2015 och utgår från huvudkontoret i Malmö.

För ytterligare information, kontakta:

Patrik Hall,                           VD, 0705-85 99 56, patrik.hall@heimstaden.com