Bli en Heimodlare

Vad roligt att du vill bli en Heimodlare som delar med dig och inspirerar! Som Heimodlare får du en möjlighet att förverkliga alla dina odlingsdrömmar samtidigt som du är en inspiration för andra frötokiga odlare. Vi kommer att följa dina med- och motgångar, applådera när du lagar mat på dina heimodlade örter och jubla när du skördar dina första tomater. Du blir helt enkelt något av en "odlingskändis" i våra sociala kanaler.

Finfint start-kit till alla ambassadörer!

Som en av våra Heimodlat ambassadörer får du möjlighet att dela med dig av din odlingspassion. Är du en fena på tomater, bär, blommor eller annat gott som tar sin resa från jord till bord? Skynda anmäla ditt intresse så bjuder vi på ett odlingskit som består av ett trädgårdsförkläde, trädgårdshandskar, en snygg tygpåse, en solhatt och ett anteckningsblock som vi fyllt med tips och inspiration. Vi lägger även med några olika fröpåsar.

Det enda du behöver göra att för att bli ambassadör är att skicka in 2 bilder i månaden under juni-september som visar hur din odlingsvardag ser ut. Hur mår dina röda fina jordgubbar, hur snabbt växer din basilika eller dina bästa tips och odlingsråd.

Fundera inte för länge! De första fem som ansöker får dessutom våra snygga specialdesignade heimodlat-tofflor från Falsterbo-tofflan!

Ansökningsformulär