Evenemang

Värmande glöggträff i Trelleborg

I början av december anordnade vi en uppskattad glöggträff i sydskånska Trelleborg. Det var en härlig grupp hyresgäster som kom och njöt av glögg, lussebullar och pepparkakor och tillsammans grillade vi marshmallows. Uppslutningen var stor och samtalen glada. Tack alla som kom förbi!


Sensommardag tillsammans med MKB och Örehus!

I slutet av augusti byggde vi broar tillsammans med MKB och Örehus i Malmö! Tillsammans arrangerade vi ett evenemang för våra hyresgäster kring Nydala. Popcornmaskinen poppade på, vi fikade och provade på MKBs hemgjorda Chai-te. Barnen hoppade i de olika hoppborgarna och de som ville fick sitt ansikte vackert målat. Det är otroligt givande att träffa kollegor i branschen och tillsammans skapa tillfällen för umgänge för våra hyresgäster. Tack alla som kom!


Rostorp och Kirseberg fick fyrbent besök

Heimstaden bjöd en helg i juni våra hyresgäster i stadsdelarna Rostorp och Kirseberg i Malmö på turer med häst och vagn, ansiktsmålning och fika. Det var ett mycket lyckat evenemang med många besökare och glädje. Det är härligt att träffa våra hyresgäster i denna avslappnade miljö, umgås och ha trevligt tillsammans.


Försommarkväll i Trelleborg med popcorn, lek och tigrar!

I början av juni hade vi ett evenemang i fastigheten Svanen i Trelleborg. Det blev succé! Över 100 besökare kom och hoppade i hoppborgen, åt popcorn och fick ansiktet målat. Tack alla hyresgäster som kom och förgyllde arrangemanget!