Evenemang

Sensommardag tillsammans med MKB och Örehus!

I slutet av augusti byggde vi broar tillsammans med MKB och Örehus i Malmö! Tillsammans arrangerade vi ett evenemang för våra hyresgäster kring Nydala. Popcornmaskinen poppade på, vi fikade och provade på MKBs hemgjorda Chai-te. Barnen hoppade i de olika hoppborgarna och de som ville fick sitt ansikte vackert målat. Det är otroligt givande att träffa kollegor i branschen och tillsammans skapa tillfällen för umgänge för våra hyresgäster. Tack alla som kom!


Rostorp och Kirseberg fick fyrbent besök

Heimstaden bjöd en helg i juni våra hyresgäster i stadsdelarna Rostorp och Kirseberg i Malmö på turer med häst och vagn, ansiktsmålning och fika. Det var ett mycket lyckat evenemang med många besökare och glädje. Det är härligt att träffa våra hyresgäster i denna avslappnade miljö, umgås och ha trevligt tillsammans.


Försommarkväll i Trelleborg med popcorn, lek och tigrar!

I början av juni hade vi ett evenemang i fastigheten Svanen i Trelleborg. Det blev succé! Över 100 besökare kom och hoppade i hoppborgen, åt popcorn och fick ansiktet målat. Tack alla hyresgäster som kom och förgyllde arrangemanget!