Här finns något för alla

I en centrumnära stadsdel mitt i naturen planerar vi för 80 moderna hyresrätter som ska bli klara under januari 2021. Vi vill erbjuda allt från ljusa små vindslägenheter med studiokänsla till lägenheter med stora soliga, inglasade balkonger och storslagen utsikt över parken.

Husen har fått sin inspiration från den norrländska skogen och trä i en mängd former och uttryck som genomsyrar projektet. Bostadshusens fasader är helt klädda med träpanel och ger ett varmt, gediget uttryck till kvarteret. Träpanel används för att ge liv och variation till ytan som påminner lite om uppbyggnaden av en norrländsk timmerstuga. Trä återkopplar till vår historia och specifikt till platsen med närheten till skogen, men också till många av de historiska byggnaderna som lever kvar från det att Kronan verkade som regemente.

Bostäderna ska inspirera till en hållbar och aktiv livsstil. De kommer att främja och underlätta ett uteliv i skog och fjäll. Den gemensamma bastun ser vi som en naturlig mötesplats för kvarteret där boende kan börja en cykeltur i skogen eller avsluta en vända i skidspåret. Cykelförråden kommer att utrustas med bänkar och här ska det vara möjligt att meka med sin cykel eller valla sina skidor vintertid. Med andra ord vill vi med utformningen av bostäderna bidra till ett modernt och aktivt levnadssätt ute som inne.

Intresserad? Välkommen att registrera dig!
Efter din registrering går du längst ner på sidan under ”Tillgängliga etapper” och väljer ”Etapp” och ”Nyproduktion Bärmesen – Luleå”.

Redan registrerad? Logga in och gå in på ”Intresseanmälan lägenheter”. Längs ner på sidan ser du ”Tillgängliga etapper” där under väljer du ”Etapper” och ” Nyproduktion Bärmesen – Luleå”.