Bo granne med älven

Med ett fridfullt och attraktivt läge utefter Skellefteälven skapar vi kvarteret Anderstorpsgården med 164 nyproducerade bostäder. När området står färdig ska det inrymma 153 hyreslägenheter och 11 radhus, upplåtelseform än ej fastställd. Flerbostadshusen får inslag av naturens färger och detaljer, medan radhusen får ett något mer stadsmässigt och stiligt uttryck. Arkitekten Semrén Månsson har även lagt stor vikt vid att skapa en hemtrevlig känsla även i kvarterets gemensamma boendemiljö.

Bostad efter dina behov

Hyresrätterna uppförs i storlekarna 1-3 RoK, ca 35-78 kvm. Merparten av lägenheterna får gott om förvaring och planlösningarna har en luftig disposition. Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats och bor du högt upp i husen kan du tänkas få fin utsikt över älven.

Stadsradhus för den större familjen

Husen är identiska med sina ca 117 kvm, och planlösningen är delvis öppen för att skapa ett trevligt ljusinsläpp. Totalt fem rum, varav tre sovrum och allrum på övre plan. Samtliga hus får braskamin för att ge möjlighet till en mysig och varm känsla en kall vinterdag. Information om upplåtelseform och eventuell köpprocess uppdateras så snart det är fastställt.

Här bor du nära god service och med möjlighet till en aktiv livsstil

Bostäderna tillhör Anderstorpsområdet. Du har nära till såväl Idrottsplats, fin lekplats och generösa grönområden med möjlighet för t ex löpning. I området finns även skolor och förskolor och på knappt någon minut promenerar du till livsmedelsbutiken Coop. Med cykel eller buss tar dig smidigt in till centrum och föredrar du bil är du i centrum på bara någon minut. När vädret tillåter tar du en promenad in till stan på ca 15 minuter.

Bo bekvämt i hyresrätt hos Heimstaden

Väljer du att en hyresbostad har du fördelen att bo nära vår lokala förvaltare och fastighetsskötare. Vi vill även ge dig en trevlig resa när du flyttar in i din bostad varför vi erbjuder Heimservice till alla våra boende. Vi tror även på en sund, njutbar och grön livsstil varför vi skapat ledordet Heimkänsla.

Intresserad?

Välkommen att registrera dig! Efter din registrering går du längst ner på sidan under ”Tillgängliga etapper”, väjer ”Etapp” och ”Nyproduktion Anderstorpsgården”. Är du redan registrerad? Logga in och gå in på ”Intresseanmälan lägenheter”. Längs ner på sidan ser du ”Tillgängliga etapper”, välj ”Etapper” och ” Nyproduktion Anderstorpsgården”.

Observera att detta är bildillustrationer och förändringar kan förekomma