Vinn ett Mobiltempel!

Behöver du hitta inspiration till mer frekventa mobilpauser? Letar du efter en julklapp till någon som till synes har allt? Låt det exklusiva och stilrena Mobiltemplet förgylla ditt vardagsrum!

Nu har chansen att vinna ditt eget exemplar av “Mobiltemplet” (värde 2 500 SEK). Allt du behöver göra är att skriva en kort motivering nedan.

Tävlingsregler och villkor
Tävlingen pågår till och med den 12e dec, då utser Heimstaden fem vinnare som kontaktas via mejl samt presenteras på Facebook och Instagram. För att delta i tävlingen behöver du vara minst 18 år och vara bosatt i Sverige. Vinnarens personuppgifter kommer endast att användas av Heimstaden och inte lämnas ut eller säljas till annan part. När tävlingen är avslutad kommer personuppgifter som samlats in i samband med tävlingen att raderas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.