#Heimtrakt

På Heimstaden tycker vi om att cykla och det hoppas vi att du också gör! Vart cyklar du helst på utflykt i ditt närområde?

Gör så här:
Just nu har du chans att vinna en egen hjälm från Hövding till ett värde av 2 695 kr - perfekt för dig som vill cykla säkrare.
Ta en bild och tagga den på Facebook eller Instagram med #Heimtrakt och motivera varför just denna plats är din favorit. Tipsa gärna dina grannar om tävlingen!

Tävlingsregler och villkor:
Tävlingen pågår till och med den 14 oktober, då utser Heimstaden en vinnare som presenteras på Facebook och Instagram. För att delta i tävlingen behöver du vara minst 18 år, bo i Sverige och vara hyresgäst hos Heimstaden. Vinnarens personuppgifter kommer endast att användas av Heimstaden och inte lämnas ut eller säljas till annan part. När tävlingen är avslutad kommer personuppgifter som samlats in i samband med tävlingen att raderas. Vi förbehåller oss rätten att publicera vinnarbilden i Heimstadens kanaler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävla, gilla och följ oss på