Vår ambition är att inte bara förvalta!

Vi vill utveckla både fastigheter och medarbetare, så att vi kan erbjuda våra hyresgäster ett trivsamt och tryggt boende.

För hyresgästerna betyder vardagskvaliteten mycket. Att det alltid är rent, fräscht och funktionellt i den fastigheten där de bor. Det är ganska enkla åtgärder som krävs av oss, så som ex vis att lamporna lyser i källargången, att det är rent i entrén, att skräp plockas undan. Eller att vi reagerar snabbt när en hyresgäst ber om hjälp och att vi håller vad vi lovat. Den upplevda tryggheten har ökat i och med extra satsning på bl a säkerhetsdörrar, nya dörrpartier med kodsystem.

Banalt kan tyckas, men det betyder mycket för vårt varumärke Heimstaden. Det betyder nöjda hyresgäster, som betalar hyran med glädje och som berättar för vänner och bekanta hur trivsamt det är att bo hos Heimstaden.

Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller entreprenörsanda, kvalitetssäkra leveranser och vardagskvalitet. Vi har jobbat hårt med detta inom vår organisation och nu ser vi att det ger resultat.

Vi skall aktivt motverka boendesegregation, främja jämställdhet och bekämpa diskriminering. Vi samarbetar med kvinnojourer, sociala myndigheter och bostadsförmedlingar.

image

Pontus Rode
VD Heimstaden Förvaltning AB

 

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInRedditEmailEvernote

image

Pontus Rode, VD Heimstaden Förvaltning AB

Tyck till om sidan