Tillsammans skapar vi framgång som hyresvärd

Vår ägare Ivar på äventyr, bergsklättring

Vår målsättning är att alla medarbetare ska trivas och känna ett stort engagemang och delaktighet i Heimstadens utveckling. Vi behöver dig som har stor passion för fastigheter och människor och ser det som en självklarhet att leva upp till våra kärnvärden och ledord. Kärnvärden - affärsmässighet, respekt och nytänkande Ledord - vi möter varandra med lojalitet, delaktighet, lyhördhet och glädje

Utvecklas med oss

En öppen atmosfär ger möjlighet för dig att växa både som människa och i din yrkesroll. För oss handlar kompetens- utveckling om alla aktiviteter och insatser som sker för att utveckla medarbetare och företag – från lärandet i det dagliga arbetet till utbildning som är skräddarsydda för olika behov och yrkesroller. Förutom kunniga och trevliga arbetskamrater erbjuder vi marknadsmässiga anställningsvillkor med bl.a. friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, sexuell läggning, tro eller annat. Vi ser mångfald som en styrka och önskar en jämn könsfördelning på alla nivåer i vår verksamhet.

Lediga jobb

Aktuella rekryteringar ser du under rubriken Lediga jobb.

Spontan jobbansökan

Vill du göra en intresseanmälan för framtida lediga jobb är du varmt välkommen att göra det till jobb@heimstaden.com I ämnesraden skriver du vilken typ av jobb du söker samt aktuell arbetsort/orter. Bifoga cv och ev. personligt brev. Genom att skicka in dina handlingar till oss godkänner du att vi sparar dem hos oss för framtida bruk. Vi behåller intresseanmälningar i upp till två år.

Praktikplats

Söker du praktikplats är du varmt välkommen med din förfrågan till jobb@heimstaden.com I ämnesraden skriver du vilken typ av praktikarbete du söker samt aktuell arbetsort/orter. Vi ser gärna att du också skickar med betyg, ev. arbetsintyg och ett kort personligt brev. Genom att skicka in dina handlingar till oss godkänner du att vi sparar dem hos oss för framtida bruk. Vi behåller intresseanmälningar i upp till två år. Välkommen med din ansökan!